Hvad siger kursisterne?

Mette. Gilwell 55

Nanna. Gilwell 55

“Gilwell er en gave i og til livet. Tag imod den, når du er klar. Du får en enestående mulighed for at give dit liv et serviceeftersyn. What’s not to like?”

Pernille Bille Tvedt, Gilwell 52

Læs artiklen i Ildhu nr.1, 2020, hvor Pernille fortæller om sine oplevelser på Gilwell52

“Gilwell er meget mere og andet end blot et kursus til samlingen. Det er for mig blevet startskudet til en uventet forandring – når du bliver klar til at give dit liv et servicetjek er Gilwell vejen.”

Ole R. Olsen, Gilwell 52

“Er du klart til et gigantisk personligt LEVEL-UP 🎓 og en indsigt som kun få har adgang til? Gilwell er et enestående kursus i selvledelse. Stærk teori, formidling og praktik gør kurset meget anbefalingsværdigt. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5).”

Steffen Falck, Gilwell 52

“Gilwell er noget af det bedste jeg har gjort. Det har motiveret mit til nye tiltag i min dagligdag, i mit erhvervsliv, samt et kæmpe spring personligt 😀 Jeg kan KUN anbefale alle at deltage i Gilwell. Men kun hvis du personligt føler at du er klar.”

Nils Gisli, Gilwell 51

“Gilwellkurset er krævende på en helt særlig måde, fordi succesoplevelsen afhænger 100 % af min egen indsats. Jeg får ikke noget ud af at stå udefra og se på, hvad de andre gør – jeg er nødt til at give mig selv hen til min egen udfordring og arbejde med de ting, der er svære. Gilwell er hårdt arbejde, men det er fantastisk at få mulighed for at arbejde med sig selv i et trygt og anerkendende rum.”

Elisabeth Buhl, Gilwell 50

Foto: Bjørn Eidnes

“På Gilwellkurset og under arbejdet med min personlige udfordring, har jeg fundet en ro ved at være mig. Jeg er blevet bedre til at navigere i mit eget liv. Kvaliteten af kurset er i top. Store oplevelser og god undervisning. Hver dag! Jeg ville ønske at alle have muligheden for at deltage på et Gilwell kursus.”

Mette Marquardsen, Gilwell 50

“Efter mange år som leder trådte jeg nysgerrigt ind i GiIwell-land, og der gik ikke mange minutter før jeg genoplevede spejder- og patruljelivet. Jeg erkendte ret hurtigt at jeg havde savnet det at være aktiv spejder fordi den daglige drift i trop og gruppe fylder så meget i det hverdagen. Men hér, ude på Odden, var jeg tilbage hvor jeg hørte hjemme og Gilwell-engen var en fantastisk (og fugtig) ramme om kammeratskab, samarbejde og spejderånd. Disse dejlige mennesker i, synes jeg, verdens bedste patrulje, var med til at forme min Gilwell-udfordring og de er nu en del af mit netværk. Det har været en fantastisk rejse og jeg vil helt klart anbefale enhver at tage på Gilwell med ordene: Tag på Gilwell og genopdag spejderånden og spejderen i dig og bliv en del af noget større!”

Poul-Erik Bertelsen (Bertel), Gilwell 50

“Det har givet så meget til mig, som rækker langt ud over spejderlivet. Jeg tror på, at alle har potentiale til at blive den bedste udgave af sig selv og Gilwell er – i mine øjne – et af de bedste læringsrum til at arbejde med sig selv.”

Deltager på Gilwell 49